The Dwarves (US) +Dr Duval + The Sausage Party

FB event

THE DWARVES

Website

Facebook

De Amerikaanse punkrock band The Dwarves maakt al meer dan 25 jaar menig podium, kraakpand, hotelkamer en festival onveilig onder het motto ‘Fuck, Eat, and Fuck You Up’. De laatste kwart eeuw bewandelden ze menig subgenre van de punkmuziek en tot op de dag van vandaag worden ze tot de laatste echte pioniers van de Punk gerekend. De optredens van The Dwarves zijn luid, rauw, aanstootgevend en obsceen. Tel daar een flinke dosis naaktheid, geweld, seks, drugs en drank bij op en het plaatje is compleet! Op 9 augustus zal de Willemeen voor de tweede keer onveilig worden gemaakt door dit zooitje ongeregeld uit de Verenigde Staten. 

DR Duval

Facebook

Dr. DUVAL staat voor ranzige garagepunk uit een stinkende stacaravan. Dit kot wordt wekelijks mishandeld om vuige klanken uit alle sleuven en gaten van de band om te bouwen tot gore garagerock. Dr. DUVAL vouwt peuken in de traditie van de 60’er jaren met een pijnlijk penetrant gitaargeluid, drums met een dikke vinger en echoput-vocalen. De rookgordijnen worden opgetrokken voor tracks over sex en andere levensvraagstukken. Een avondje Dr. DUVAL blijft lang nagalmen en dit is niet alleen vanwege de muziek… 

The Sausage Party

Facebook

The Sausage Party heeft een aantal albums uitgebracht, waaronder Soundtrack of the Bible en Ceci n’est pas un Penis. Het laatste album wat deze band uit L.A. heeft gereleased is Weener Melange. Om alvast een indruk te krijgen, een aantal tracks van deze albums zijn te beluisteren via https://myspace.com/sausagepartyrocks en viahttps://soundcloud.com/sausageparty.