Classic future elektronic sounds: Nieuwegrond en Legtenberg

Details

 
De Kroeg tovert om tot die drugsfilm van Johnny Depp, viert die avond met geluidjes uit apparaatjes, je zal je afvragen wat echt is en wat niet.

Nieuwegrond en Legtenberg zetten de toon en jij bent erbij.

Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De sounds nemen je mee naar witte stranden en je waant je in een wereld van cabrio’s, cocktails en coupe soleil. Pakkende teksten doen denken aan Doe Maar en de muziek klinkt als de soundtrack van Miami Vice, kortom een perfecte mix die we in Nederland nog niet eerder hebben gehoord. F#ck die gure herfstregen want vanaf nu schijnt de zon weer! 

Legtenberg geeft poëtische performances bovenop catchy dansbare muziek. Voor je dagelijkse dosis literair verantwoorde techno, opbeurende depri-wave en poëzie die doet zingen. Als dit niet klinkt als de ultieme aanvulling van de avond, van je leven, dan kun je beter thuisblijven. 
Maar wil jij uit je dip of je dip vermijden: geef absentie geen kans. 9 december zien we je in Café De Kroeg. Je geeft ons 4 euro, wij geven je een onvergetelijke, zintuigprikkelende avond.

Tot dan.