Dance like Thom Yorke: TAPE TOY e.a.

Details

 
Eindelijk weer een nacht waarop je (on)fatsoenlijk kan dansen op de beste (future) indie classics, alsof niemand kijkt! ?

Instructievideo 1: https://youtu.be/cfOa1a8hYP8
Instructievideo 2: https://youtu.be/DpVfF4U75B8

Live: TAPE TOY en From Solid Ground
DJ’s: Chefs de Partie

#indie #newwave #postpunk #garagerock #hiphop #electropop #maaktnietuit#alshetmaareenbeetjeindieschmindieis

Entree: 3,-

TAPE TOY is een gloednieuwe band uit Amsterdam. De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken. Verwacht
catchy melodieën gepaard met 90’s rock invloeden, die resulteren in een liveshow met de energie van een punk band. TAPE TOY is het allemaal,maar ook weer niet. Het is hard, eigenwijs en een beetje gestoord.

3voor12 Noord-Holland;
“TAPE TOY mag dan nog maar sinds augustus bestaan, de liedjes zijn af, pakkend, hard genoeg, duidelijk opgebouwd en worden retestrak geserveerd met een portie ballen. Deze ballen zijn bij de hele band aanwezig. Roos is een waanzinnige frontvrouw. Maar ze zijn vooral één organisch geheel, wonderbaarlijk goed op elkaar ingespeeld.’’

From Solid Ground is een vierkoppige band bestaande uit: Jeroen Fasen, Roel Hovenga, Jasper van Voorst en Romar de Bonte. Hun muzikale basis is een standaard bezetting van zang, gitaar, bas en drum, maar er wordt veel geëxperimenteerd met verschillende maatsoorten. Volgens 3 voor 12 uit dit zich in “een energieke show” en “dynamische composities”. Laatst speelden ze nog op het hoofdpodium bij Serious Request en nu komen ze hun debuut in Arnhem maken. De band is momenteel druk bezig met het opnemen van een nieuwe EP, die ze in de lente uit zullen brengen.