Dansworkshop Taylor Jade

Taylor Jade (oftewel @tayloredgin op Instagram) komt naar ons kikkerlandje om een geweldige dansworkshop te geven bij MaxStudios! Deze Amerikaanse danseres heeft op haar 4e haar passie voor dans ontwikkeld en is deze uit gaan werken door middel van danslessen bij choreografen zoals Brian Friedman, David Moore, Nick Demoura en meer.

Workshop Taylor Jade MaxStudios Header

In haar 18e levensjaar is Taylor verhuisd naar Los Angeles en hier begon haar droom langzamerhand werkelijkheid te worden. Taylor werd de personal assistent van WilldaBeast Adams, kreeg rollen in videoclips van onder andere Shaggy, Daddy Yankee en T-Pain en zette haar eigen website en tegelijkertijd haar eigen bedrijf op.

Taylor is nu bezig met haar LearnWithMeTour waar ze naar de grootste steden van Amerika heen reist om dansers les te geven, te trainen en om nieuw talent te ontmoeten. Op 17 november komt Taylor een tweetal dansworkshop geven in Nederland bij MaxStudios in Arnhem en Nijmegen! 

Win een dansworkshop!
Wil jij kans maken op entree voor de dansworkshop van Taylor op 17 november bij MaxStudios in Arnhem? Doe mee aan de prijsvraag!

 

Let op: de minimale leeftijd is 12 jaar (jonger mag, indien je de jaren die je tekort komt in leeftijd, in kan halen met het aantal jaren dansles ervaring).Het niveau van de workshop is intermediate.

 

Workshops Taylor Jade – vrijdag 17 november 
17:30 – 19:00 uur Arnhem | 20:30 – 22:00 uur Nijmegen
1 workshop – €15 | 2 workshops – €25
Burgemeester Matsersingel 200, Arnhem | Van Rosenburgweg 6, Nijmegen
Bestel hier jouw kaarten