First Blood (USA) + For Blood and Vengeance at Willemeen

First Blood – OFFICIAL PAGE (Pure Noise Records): 
De band afkomstig uit San Francisco kwam in 2002 tot stand, een Hardcore groep met ex-leden uit o.a. Terror en Sworn Vengeance. De band maakte al snel naam voor zichzelf en groeide uit tot een internationaal powerhouse met sterke en uitgesproken teksten. Dit is zeker terug te horen in de bands meest recente full-lenght album ‘Rules’ (2017) die is gevuld met ruige breakdowns, overweldigende riffes en een in-your-face boodschap. Samen met eerdere albums Kallifornia (2006), Silence is betrayal (2010) en hun FBI – First Blood Inspiration (2012) cover album staat de band gerant voor een met adrenaline vol gepomte pit, waar still staan geen optie is. 

Een avond waar de muziek door de Willemeen gestampt gaat worden is wat je te wachten staat met First Blood, mis het niet!

For Blood And Vengeance:
De uit Almere afkomstige band For Blood and Vengeance brengt hun hardcore muziek al naar buiten sinds 2009 in binnen en buitenland. Het vijftal wordt in de media vaak omschreven als de ‘hardcore konungen van Flevoland’. Slependen breakdowns worden afgewisseld met uptempo beats die in stijl veel doet denken aan invloeden van de band zoals hardcore bands Madball, Biohazard en Sick of it all. Een ding staat vast, FBAV staat garant voor een stevige moshpit en zullen het publiek vast goed opwarmen voor First Blood!

VVK: € 9.00
Entree: € 12.00