In The Making: It’s all about Confidence | Part 1

It`s all about Confidence Part 1 
(Part 2: http://bit.ly/2vFcFwB)

In the Making Arnhem Confidence

Op 15 en 22 augustus gaan wij aan de slag met een onderwerp waar iedereen weleens tegen aan is gelopen: ons zelfvertrouwen. Waar is het vertrouwen in ons eigen kunnen eigenlijk op gebaseerd? Is het mogelijk om zelfvertrouwen te vergroten? En hoe dan?

Als leidraad voor de avonden pakken wij The Six Pillars of Self-Esteem van Nathaniel Branden erbij. Ben je benieuwd naar die theorie? Deze video legt je in een paar minuten de kern uit: https://www.youtube.com/watch?v=dhuabY4DmEo

Om ons goed in het onderwerp vast te kunnen bijten en jullie ook daadwerkelijk praktische handvatten mee te kunnen geven, bestaat het event uit een tweeluik. Wil je dus echt aan je zelfvertrouwen werken en sterker in je schoenen staan dan is het aan te raden om je voor beide avonden aan te melden.

LET WEL: beide avonden kunnen ook gewoon los bezocht worden!

Wij vertrouwen erop dat de zon aanwezig is, dus we gaan lekker naar buiten toe. Beide avonden vinden plaats bij in het Coehoornpark, tegenover Stella by Starlight.

PS. Als je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan deze avond, of als je interesse hebt om een stukje over dit onderwerp te schrijven, stuur ons een berichtje via Facebook of een mailtje naar info@inthemaking.nl!

Gratis!

>> Facebook event