Lou Patty & Skating On Ice

18 mei gaan we los in de Brigant met Lou Patty en SOI.
Sing, scream, jump & dance along with us!

—– Lou Patty —–
De clip Hostile: https://youtu.be/4EHZclUVOlk
Lou Patty Live: https://youtu.be/qUdWBDwjiXQ

Alien sub bass cyber rock!

Huh wat? De band mixt stijlen als electro rock en rap. invloeden zijn bands als Urban Dance Squad & The Prodigy. Maar ook Tool, Primus, George Clinton en Zappa.

Lou Patty stond op festivals als oa. Huntenpop (met oa. Jett Rebel, My Baby & Kovacs), Waterpoortfestival, Hoffestival, Hootchie koe Festival, Altersonic & Lola Sonic(tijdens Noorderslag) en poppodia als oa. Simplon(Groningen), Supermarkt(Den Haag), Willemeen(Arnhem), Atak (Enschede), Muziekgieterij(Maastricht) Xinix (Nieuwendijk) en vele meer.

De band won de Achterhoekse Band Competitie 2016 in Cultuurfabriek Dru te Ulft. Daarnaast wonnen ze dat jaar ook Rockslag 2016 te Gorinchem . 

De in 2017 EP uitgebrachte deed het goed. Van opener “Hostile”verscheen een clip die op social media veel is gedeeld en op Spotify goed is beluisterd. De track Hostile en de EP staan in de top van 10 van allerlei indie hitlijsten. Zowel Hostile als de gehele EP kreeg in het buitenland goede reviews. 

Begin 2018 is Lou Patty genomineerd voor de 3voor12 Gelderland Awards. En wel 3x: Beste EP, Beste Nieuwkomer & Beste Artwork. 

http://www.lou-patty.eu/

—– SOI (Skating On Ice) —– 
Low bass high guitars & loud drums! Een zanger die eigenzinnig maar cool beweegt, een bassist met wel honderd gezichtsuitdrukkingen en een relaxte drummer. Catchy energieke alternative rock uit Arnhem!

Check deze jonge gasten: https://youtu.be/ju28TImnGI0

Deur open: 21.00
Aanvang: 21:30
Entree: 4 euro.