Moven met je kleding! #5 bij café The Move

Op zondag 14 januari vindt de 5e editie van de kledingruil ‘Moven met je kleding!’ plaats bij Café The Move in Arnhem.  Verzamel alle kleding die je niet meer draagt en kom gezellig ruilen onder het genot van een drankje!

Moven met je kleding 5

Special guest
Tijdens deze editie zijn er ook weer een aantal special guests aanwezig zijn. De eerste special guest is Hans Klemkerk van De Waalse Pijl. De Waalse Pijl verkoopt en verhuurt vintage racefietsen, evenals fietskleding. De tweede special guest voor de aankomende editie is Boy Boy Martin van Boy Boy Records. Deze platenzaak is nieuw in Arnhem en is gevestigd aan de Sonsbeeksingel 96. Boy Boy Martin neemt de 14e een stapel vinyl mee, wie weet zit er wat leuks voor je tussen! Houd het Facebook event in de gaten voor meer info en special guestst!

Het concept van ‘Moven met kleding!’
Je levert kleding in en zoekt vrijblijvend een gelijk aantal kledingstukken uit die je weer vrolijk mee naar huis neemt. Na al dat ruilen hoef je niet bang te zijn voor uitdroging, want aan de bar kun je lekker een biertje of wat fris drinken. Overgebleven kledingstukken gaan naar Kledingbank Arnhem. De entree is natuurlijk gratis.

Spelregels
– Kleding is gewassen.
– Kleding heeft geen gaten, scheuren of andere nare dingen.
– Geen lingerie, badkleding, sokken i.v.m. hygiëne.
– Geen kinderkleding.

Info
zondag 14 januari – Café The Move
Varkensstraat 17 – Arnhem
Tijd: 19:00 tot 21:30 uur
Gratis entree

>> Moven met je kleding! op Facebook 
>> Check ook de online ruilgroep van ‘Ruilen met je kleding!’ op Facebook!