Opening Rijnboulder

Op zondag 14 januari wordt het lange wachten beloond: bouldercentrum RijnBoulder opent de deuren! De nieuwste locatie van Mountain Network gaat van start met een feestelijke openingsdag. Van 10:00 tot 21:00 uur ben je van harte welkom om te komen boulderen. Ook Grand Café + Pizzabar La Rocca opent haar deuren en nodigt je uit de op hout gestookte pizza’s en lekkere Italiaanse broodjes te komen proeven. Tijdens de openingsdag is de entree voor ervaren boulderaars gratis. Heb je geen ervaring? Maak dan kennis met de bouldersport en schrijf je in voor een introductieles.

INTRODUCTIELES BOULDEREN
Tijdens de dag starten er elk half uur introductielessen, waarmee je de eerste stappen op de boulderwanden kan zetten. Vanaf 7 jaar kan je deelnemen aan deze clinics. Kosten bedragen op deze openingsdag slechts € 5,00 p/p. Wil je kennismaken met ons én met de bouldersport? Dan ontmoeten we je graag op zondag 14 januari! Let op: inschrijven voor de introductielessen via de website!

VRIJ BOULDEREN
Heb je ervaring met boulderen? Dan ben je deze dag natuurlijk ook ook van harte welkom. Toegang is gratis! Vanwege de verwachte drukte kunnen wij op deze dag alleen geen 4-, 5- en 6-jarigen laten boulderen. Voor de jonge jeugd organiseren wij binnenkort ook een leuke Jeugddag. Wil je vrij boulderen, maar ben je nog niet bekend bij Mountain Network, dan raden wij je aan om je online alvast in te schrijven. Dit voorkomt lang wachten op de dag zelf. http://my.mountain-network.eu/aanmelden/aanmelden.php

ACTIES RIJNBOULDER
Voor bezoekers van de openingsdag hebben wij een paar leuke acties;

* Koop op 14 januari een 10-rittenkaart en ontvang een extra entree. Je krijgt dan 11 entrees voor de prijs van 9!
* Sluit op 14 januari een abonnement af in RijnBoulder en boulder tot 1 februari helemaal gratis!

GRAND CAFÉ + PIZZABAR LA ROCCA
We laten je ook graag kennismaken met Grand Café + Pizzabar La Rocca, gelegen in RijnBoulder. We werken met verse ingrediënten, maken ons deeg voor de pizza’s en focaccia’s zelf en bakken deze af in een houtgestookte pizza oven van het Italiaanse familiebedrijf Valoriani. Kom op de openingsdag voor of na het boulderen een drankje nuttigen en wij komen aan de tafel langs om je onze pizza’s en focaccia’s te laten proeven!

Je kan ons vinden in de Rijnhal, naast de Decathlon. Parkeren kan gewoon voor de deur en is gratis. Ook per OV zijn we goed te bereiken en vanaf Arnhem CS ben je binnen 15 minuten met de fiets bij RijnBoulder.

Meer informatie over de openingsdag en online inschrijven voor de introductielessen via de site; https://mountain-network.nl/opening-rijnboulder

 

>> Facebook event