Roest presents “Grindfeast” w/ Serrabulho(POR), Kaasschaaf

Details

 
Dit is een het kleine broertje van “Grindfeast XL” wat plaats vind in de Willemeen.

Voor deze editie heeft de organisatie weer een topper weten te strikken. De verkleed enthousiastelingen van Serrabulho uit Portugal zullen de Brigant op hun kop gaan zetten met hun “Gore grind Rave Party”.
2 jaar terug stonden ze al eens in de Willemeen, in juni te bewonderen in de Brigant! Voor de mensen die Serrabulho niet zo goed kennen, kijk even naar deze videoclip van hun single “Pubic hair in the glasses” en je weet genoeg!
https://www.youtube.com/watch?v=B_worevquyM

De heren van Kaasschaaf Party Grind zijn allang geen onbekenden meer in Arnhem. Al jaren organiseren ze de Grind en Slam feestjes in hun thuisstad, onder de noemer van Grindfeast Events. De volgende is XL editie, die altijd gehouden worden in de Willemeen, is alweer de 5e in de reeks! Omdat ze samen met Serrabulho een kleine tour doen, kon Arnhem natuurlijk niet uitblijven. Eigenlijk hoeven we geen verdere uitleg te geven, daar waar Kaasschaaf in februari 2017 nog hun laatste CD, Obesitatas, heeft gepresenteerd in een bijna uitverkochte Brigant. Trek je dansschoentjes uit de kast en laten ze zien hoe er een polonaise wordt gebouwd in de Brigant!

Support acts worden later bekend gemaakt.