Spijkerrok Pre Party

Kom de avond voor Festival Spijkerrok zomer 2018 alvast lekker inweken tijdens de Pre Party bij Brigant. We hebben een BBQ, cocktails, watermeloenen en drie vette bands voor je. En met je VVK-ticket voor SPIJKERROK is de entree ook nog ‘ns gratis!

Melt Dunes (UK)
Fuzz-fueled psychrock, intense postpunkaggressie en hypnotiserende krautmuren. Deze band is een live-beleving en zal Brigant van alle eventueel aanwezige spinnenwebben ontdoen. De vervreemdende en opwindende krachten die de vroege Pink Floyd, The Stooges, Hawkwind en tegenwoordig The Black Angles ook weten neer te zetten, maken Melt Dunes tot een van dé upcoming acts van Engeland!
Check hier hun Flesh -EP
https://soundcloud.com/strongislandrecordings/sets/flesh-ep/s-tBzWM

Paracetamøl
Dit nieuwe orkestje is een no-nonsense garagepunkband met een dwingende en beklemmende urgentie. Je kunt de leden kennen van Oude Jeugd en Achterdochtig. Hou rekening met chronische hyperventilatie, scheurende hoofdkrampen en hysterische euforie!
Luister hier naar PUSH ME https://soundcloud.com/user-762333314/push-me-paracetamol-demo

Sandviken – FKA Hömpfdingå
Esben Sandviken, de legendarische Zweedse producer van Hömpfdinga, heeft de drumcomputers en synthesizers ingeruild voor echte muzikanten. Live techno dus! Filmisch, ironisch, speels en melancholisch. Een totaalbeleving die je doet hunkeren naar het land van ABBA, Volvo en IKEA-kastjes.