Tapschrift Arnhem (2/2): November #2 kom dan

Details

 
HET IS NOVEMBER EN IEDEREEN HEEFT EEN SNOR. Of koude voeten.
Geen plekje in Utrecht? Hier kan het nog even. Doe. 
Een stroom nieuwe en oude mensen (met theater/poetry/muziek/spokenword/rap) vult de zaal en de planken! Doe je mee? Nodig een nieuwe spreker uit. Speel eens een liedje! Verleg eens een grensje! 

Nodigen wij onze literaire achterban uit, laten we samen zien wat we in onze mars hebben. 

Tapschrift: een open podium, voornamelijk gericht op het geschreven en gesproken woord. Echter is iedere vorm van zelfexpressie welkom!

Huisregels:

1. Word dronken.
2. Telefoongebruik op het podium is een rondje geven
3. Iedereen neemt zijn vrienden mee. 
4. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar: nieuwkomers en mensen van ver hebben voorrang.
5. Tapschrift is een open podium. Wij bieden het podium, jij vult er vijf minuten.
6. Tapschrift begint ergens tussen 20:00 en 23:00. Als je je hebt aangemeld, en je staat op de lijst, dan spreek je tussen 20:00 en 00:00. Moet je wachten? Neem een biertje.
7. Alle communicatie verloopt via dit evenement. Spreek ons dus niet persoonlijk aan of via de pagina: dat gaat mis. Via dit evenement blijft het voor iedereen overzichtelijk.
8. Afmelden is stom. Dit is een podium voor mensen die graag willen en we moeten vaak mensen teleurstellen vanwege het maximaal aantal plaatsen. Als mensen zich afmelden, hebben wij mensen voor niets teleurgesteld. En dat is voor niemand leuk. Denk dus aan je collegasprekers. 
9. Als we 10 regels hebben, gaan we verloren. Laat het dus niet zo ver komen, we hadden lange tijd aan 1 regel, regel 1, genoeg gehad.