Tapschrift TAPE juli – De wereld draait door en wij ook

We alweer even terug even weggeweest: Tapschrift Arnhem! Omdat Café De Kroeg haar deuren heeft moeten sluiten, zetten we ons avontuur voorlopig voort in Tape. Jaha, Tapeschrift. 

Het podium is (even) van jou. Zo werkt het.

Tapschrift: het langstlopende en meest succesvolle open podium voor het geschreven woord van Nederland, waar je zonder uit een specifieke scene te komen aan mee kan doen. Geen line-up met voorbedachte rade: de artiesten en hun werk is voor ons een even grote verrassing als voor het publiek.
Doe mee met dit. Een stroom bekenden en onbekenden (met liefde voor theater/poetry/muziek/spokenword/rap) vult de zaal en de planken! Doe je mee? Doe mee. Nodig een nieuwe spreker uit. Speel eens een liedje! Verleg eens een grensje! 

(PAS OP: het komt voor dat er bij Tapschrift wordt gescout en je literaire carrière een vlucht kan nemen.)

Tapschrift: een open podium, voornamelijk gericht op het geschreven en gesproken woord. Echter, iedere vorm van zelfexpressie is welkom!

Huisregels:

1. Word dronken.
2. Telefoongebruik op het podium is een rondje geven
3. Iedereen neemt zijn vrienden mee. 
4. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar: nieuwkomers en mensen van ver hebben voorrang.
5. Tapschrift is een open podium. Wij bieden het podium, jij vult er VIJF MINUTEN (maximaal!) zoals jij dat wil.
6. Tapschrift begint ergens tussen 20:00 en 23:00. Als je je hebt aangemeld, en je staat op de lijst, dan spreek je tussen 20:00 en 00:00. Moet je wachten? Neem een biertje.
7. Alle communicatie verloopt via dit evenement. Spreek ons dus niet persoonlijk aan of via de pagina: dat gaat mis. Via dit evenement blijft het voor iedereen overzichtelijk.
8. Afmelden is stom. Dit is een podium voor mensen die er graag willen staan, en we moeten vaak mensen teleurstellen vanwege het maximaal aantal plaatsen. Als mensen zich (op het laatste moment) afmelden, hebben wij mensen voor niets teleurgesteld. En dat is voor niemand leuk. Denk aan je collegasprekers. 
9. Als we 10 regels hebben, gaan we verloren. Laat het dus niet zo ver komen, we hadden lange tijd aan 1 regel, regel 1, genoeg gehad.

>> Facebook event