Workshop Loopbaanopstellingen

Loop je telkens vast op hetzelfde punt in het sollicitatieproces? Lukt het je maar niet om een nieuwe baan te vinden? Dan helpt deze workshop jou misschien verder.

Wat gaan we doen?
We gaan aan de slag met loopbaanopstellingen. Een mooie kans om eens op een andere manier te kijken naar jouw situatie en hoe jij die aanpakt. De obstakels op jouw pad naar een nieuwe baan brengen we tot leven. En we zetten een vergrootglas op jouw positie in het sollicitatieproces. In deze actieve workshop word jij je op een veilige en snelle manier bewust van jouw rol en welke invloed je hier zelf op kan hebben. Vaak met opvallende resultaten. Een loopbaanopstelling geeft snel inzicht in wat er nu werkelijk speelt en brengt direct verandering teweeg, die vaak nog lang doorwerkt.

Saskia Cohen heeft een eigen praktijk, CohenCoaching, waarin zij met succes en sinds langere tijd mensen met loopbaanvragen begeleidt.

Praktische informatie
De workshop start om 10.00 uur en vindt plaats in de Singelzaal. Vanaf 9.30 uur ben je welkom in De Lommerd. Zo kun je alvast kennismaken met de andere deelnemers. Neem pen en papier mee, want je gaat veel zelf aan de slag.

Koffie/thee is voor eigen rekening (1 euro). Een tweede kopje krijg je aangeboden van De Lommerd.

Meer informatie en aanmelden via de website.