Gratis en vertrouwelijk soa-onderzoek voor jongeren

Geplaatst op 9 november 2016 Door In Hulp & Info, Liefde & Seks

Maak je je zorgen dat je een soa hebt, bijvoorbeeld omdat je onveilige seks gehad? Blijf er niet mee rondlopen. Een soa-test is in de meeste gevallen gratis voor jongeren tot 25 jaar. Je kunt voor een soa-test naar de huisarts gaan of een afspraak maken bij de GGD bij jou in de buurt.

Een soa is een seksueel overdraagbare aandoening. Het is een infectie die je kunt oplopen tijdens het vrijen, zonder dat je er iets van merkt. Wil je weten hoe je een soa kunt krijgen? Wat de meest voorkomende soa’s zijn? Hoe soa’s behandeld worden? Wat partnerwaarschuwing is? Kijk op Soa’s voor uitgebreide informatie.

soa-testen-arnhem

Heb je risico gelopen?
Wil je weten of je risico hebt gelopen op een soa? Doe dan een gratis online test.

Gratis soa-test bij de GGD?
De gratis soa-test bij de GGD is er voor de volgende groepen:

  • Jongeren tot 25 jaar
  • Sekswerkers
  • Mannen die seks hebben met mannen
  • Mensen afkomstig uit landen waar veel soa’s voorkomen
  • Mensen met veel risicovolle sekspartners

Soa-test in Arnhem
Wil je je laten testen op een soa in Arnhem? Dan kun je terecht bij de GGD-soa-poli in Arnhem aan de Eusebiusbuitensingel 43.  De poli is de gehele week geopend. Klik hier voor de route naar GGD Gelderland-Midden en klik hier voor de website met alle informatie.

Kijk voor al je vragen op het gebied van seks op de website van Sense. Hier kun je allerlei informatie vinden over onder andere SOA’s, seks, relaties en je lichaam.

Bron: www.soaaids.nl, www.vggm.nl en sense.info
 

 

Tags : , , , , , , ,

Reacties