Prijsvraag: maak kans op een dansworkshop van Gianinni bij MaxStudios

Geplaatst op 21 mei 2018 Door In Lifestyle, Prijsvraag, Prijsvraag, Uitgaan

Gianinni Semedo Moreira is danser, choreograaf en jurylid van Time to Dance. Op zaterdag 2 juni geeft hij een exclusieve Hiphop Dance Workshop bij MaxStudios in Arnhem.

Workshop Gianinni MaxStudios

Gianinni is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Amerika en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil. Naast choreograaf en danser is Gianinni ook regisseur. Hij werkte aan succesvolle projecten voor onder andere BMW, Nike en Footlocker.

Zijn ‘roots’ liggen in Rotterdam. Dat is ook waar hij ooit is begonnen bij Codarts en via So You Think You Can Dance heeft hij laten zien dat de wereld aan zijn voeten ligt. Een van de hoogtepunten van 2017 was zijn deelname aan de Super Bowl met Lady Gaga. Dit live-event is bekeken door ruim 118 miljoen mensen en is de best bekeken act in de geschiedenis van de Super Bowl.

Win een gratis Hiphop Dance Workshop van Gianinni!
Wil jij kans maken op een gratis Hiphop Dance Workshop van Gianinni? Beantwoord dan de volgende vraag:

  • In welke stad woont Gianinni tegenwoordig?

Stuur je antwoord voor woensdag 30 mei naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Gianinni’. De winnaar krijgt op donderdag 31 mei bericht via de mail.

Hiphop dance Workshop
Alle Leeftijden | Niveau Intermediate
Zaterdag 2 juni van 13:30 tot 15:00
MaxStudios Arnhem
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

>> Facebook event
>> Website MaxStudios

Tags : , , ,

Reacties