Prijsvraag: win een hiphop dance workshop van Chantal de Boer bij MaxStudios!

Geplaatst op 20 juni 2018 Door In Lifestyle, Prijsvraag

Op zondag 1 juli geeft Chantal de Boer een hiphop dance workshop bij MaxStudios. De 16-jarige Chantal heeft maar liefst 10 jaar danservaring. Ze heeft dan ook aan verschillende tv-programma’s meegedaan, zoals So You Think You Can Dance (Next Generation) en Dance Dance Dance.

Ook is ze winnares van Junior Dance 2015 en is ze ook nog eens drie keer Wereld/Europees kampioen geworden! In 2017 is ze kampioen geworden tijdens de UDO World Championships in de categorie House Battles 1 vs 1. En in 2018 tijdens de UDO European Championships is ze maar liefst in 2 categorieën Europees Kampioen geworden: met haar team Prototype (Over 18 Advanced) en als duo (Under 18 Advanced).


Win een workshop van Chantal de Boer!
Wil jij kans maken op een workshop van Chantal de Boer op zondag 1 juli bij MaxStudios in Arnhem? Beantwoord dan de volgende vraag:

Noem twee tv-programma’s waar Chantal aan mee heeft gedaan

Stuur je antwoord voor woensdag 27 juni naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Chantal‘. Vermeld in dit mailtje ook je volledige naam en je leeftijd. De winnaar krijgt op woensdag 27 juni bericht via de mail.


Hiphop Dance Workshop Chantal de Boer

Zondag 1 juli – 13:00 tot 14:30 uur
MaxStudios Arnhem
Burgemeester Matsersingel 200
Alle leeftijden – Niveau intermediate

>> Website MaxStudios

 

Tags : , , , , , ,

Reacties