Roller Derby vereniging Arnhem Fallen Angels organiseert Fresh Meat Day

Geplaatst op 4 juni 2017 Door In Artikelen, Lifestyle

Roller Derby vereniging Arnhem Fallen Angels is op zoek naar nieuwe spelers! Roller Derby is een full contact sport op quad rolschaatsen. Het spel wordt gespeeld door twee teams die tegen elkaar strijden op een ovale track. De bedoeling van het spel is dat een speler van het ene team, de spelers van het andere team inhaalt. De spelers mogen hun tegenstanders daarbij hinderen (aan de kant beuken).

Roller Derby Arnhem Fresh Meat Day 11 juni

Wil jij roller derby altijd al eens uitproberen? Of heb je er net van gehoord en ben je erg benieuwd geworden? Op zondag 11 juni wordt er een nieuwe Fresh Meat Day georganiseerd door de Arnhem Fallen Angels! Tijdens deze Fresh Meat Day kun je kennis maken met de sport en het team. Uiteraard krijg je ook zelf de kans om roller derby uit te proberen! Hier kun je een verslag lezen van een eerdere Fresh Meat Day.

Geen ervaring met skaten? Geen probleem! De spelers zullen je alles vanaf het begin af aan leren. Het enige wat je nodig hebt is positieve energie, de wil om je skates aan te trekken en te rollen! 😉 Skates en gear zijn voor nieuwe leden tijdelijk te leen! Let op: i.v.m. hygiene heb je wel je eigen bitje nodig (een hockey bitje is goed genoeg). Deze kun je voor een paar euro aanschaffen bij diverse sportwinkels

Lever niet meeskaten in het team maar wel betrokken zijn bij deze awesome sport? De Arnhem Fallen Angels kunnen altijd nieuwe scheidsrechters (op skates) of vrijwilligers (zonder skates) tijdens wedstrijden gebruiken! Stuur een mailtje voor meer info!

Meedoen? Meld je aan via het aanmeldformulier.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar freshmeat@arnhemfallenangels.nl

Informatie
Fresh Meat Day – zondag 11 juni van 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: Sporthal Elderveld – Breezandpad 13, 6843 JM Arnhem
Let op: deelname 18+

Social media
>> Fresh Meat Day Facebook evenement
>> Arnhem Fallen Angels op Facebook
>> Website Arnhem Fallen Angels

 

Tags : , , , , ,

Reacties