Roller Derby vereniging Arnhem Fallen Angels organiseert open training

Geplaatst op 30 augustus 2017 Door In Artikelen, Lifestyle

Roller Derby vereniging Arnhem Fallen Angels is op zoek naar nieuwe spelers! Roller Derby is een full contact sport op quad rolschaatsen. Het spel wordt gespeeld door twee teams die tegen elkaar strijden op een ovale track. De bedoeling van het spel is dat een speler van het ene team, de spelers van het andere team inhaalt. De spelers mogen hun tegenstanders daarbij hinderen (aan de kant beuken).

Arnhem Fallen Angels Open Training

 

Op maandag 4 september trappen de Arnhem Fallen Angels het seizoen af met een open training! Ze laten je tijdens deze training kennis laten maken met de sport en het team. Daarnaast krijg je een proefles, zodat je roller derby zelf uit kan proberen!

Geen ervaring met skaten? Geen probleem! We zullen je alles vanaf het begin af aan leren! Het enige wat je nodig hebt is positieve energie, de wil om je skates aan te trekken en te rollen! 😉 Skates en gear hebben wij voor nieuwe leden tijdelijk te leen! 

Geef je op via het formulier: https://goo.gl/forms/Mjz59RtXB06wuzsE2

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar freshmeat@arnhemfallenangels.nl

Liever niet meeskaten in het team maar wel betrokken zijn bij deze awesome sport?! We kunnen altijd nieuwe scheidsrechters (op skates) of vrijwilligers (zonder skates) tijdens wedstrijden gebruiken! Stuur ons een mailtje voor meer info!

Hier kun je een verslag lezen van een eerdere open training van de Arnhem Fallen Angels.

 

Informatie
Open training – maandag 4 september van 19:45 tot 22:00 uur
Locatie: Sporthal Elderveld – Breezandpad 13, 6843 JM Arnhem
Let op: deelname 18+

Social media
>> Open training Facebook event
>> Arnhem Fallen Angels op Facebook
>> Website Arnhem Fallen Angels

 

Tags : , , , , ,

Reacties