Streetstyle Arnhem – Deel 7

Geplaatst op 20 april 2018 Door In Artikelen, Lifestyle

Is Arnhem nog een beetje een modestad te noemen? Het barst hier van de modezaakjes, modestudenten en creatieve types. Maar is dit ook een beetje terug te zien in het straatbeeld? Waar haalt jong Arnhem inspiratie voor kleding vandaan en waar shoppen ze graag en waar juist niet? Justin ging met zijn camera en notitieblokje op pad.

Mario

Mario streetstyle

Wie of wat inspireert jou?
Sneakers inspireren mij ! Ik ben best wel een sneakerhead dus mijn outfits passen altijd wel bij mijn schoenen.

Waar koop jij je kleding zoal?
Meestal shop ik bij de Zara of gewoon online, maar ik maak soms ook mijn eigen kleding.

In welke kledingzaak zou jij nooit een stap naar binnen zetten?
Er is geen kleding winkel waar ik niet zou shoppen denk ik, de meeste winkels hebben altijd wel iets in huis dat ik leuk vind.

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?
Een sneakerhead met als stijl urban streetwear.

 

Gijs

Gijs streetstyle

Wie of wat inspireert jou?
Lotusbloemen en Van Gogh. Nee, just kidding. Qua kleding haal ik eigenlijk nergens mijn inspiratie specifiek vandaan. Mijn lievelingskleur is olijfgroen (legergroen) en camouflage prints zijn wel echt mijn ding. Maar dat zag je vast al wel aan mijn outfit.

Waar koop jij je kleding zoal?
Ik ben een student die op zichzelf woont, dus ik ben op m’n money. Om eerlijk te zijn koop ik mijn kleding dus voornamelijk in de sale. Ik begrijp ook niet waarom mensen 100 euro uitgeven aan een ‘BALR.’ t-shirt dat iedereen draagt. Voor hetzelfde geld kun je ook een hele tas vol kleding kopen en daarmee een eigen stijl ontwikkelen. Er een beetje fresh uitzien hoeft echt niet veel geld te kosten. De winkels waar ik vaak wel even naar binnen loop zijn Go Britain, Bershka en The Sting

In welke kledingzaak zou jij nooit een stap naar binnen zetten?
Designer shops! Dat vind ik echt zonde van m’n geld. Ook al heb ik genoeg geld om dergelijke kleding te kunnen kopen, dan zou ik het nog niet snel doen. Ik doe liever andere dingen met mijn geld. Ik zou hooguit een stapeltje geld neerleggen voor een goed maatpak, dat is een tijdloze outfit.

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?
Pfoe…. Ik zou zeggen levendig, omdat ik altijd wel iets kleurrijks draag. Dat vind ik vrolijker dan alleen zwart en grijs dragen.

 

Diffy

Diffy streetstyle

Wie of wat inspireert jou?
Ik put wel veel inspiratie uit de Aziatische en dan voornamelijk de Japanse cultuur. Vroeger was zangeres Aaliyah mijn grootste inspiratiebron en dat zie je soms nog terug in mijn looks.

Waar koop jij je kleding zoal?
Ik shop bij verschillende kledingzaken. Ik heb geen vaste winkel, maar ik snuffel graag rond in vintage zaken of winkels zoals Go Britain. De prijs maakt me niets uit, als het maar apart of gedurfd is.

In welke kledingzaak zou jij nooit een stap naar binnen zetten?
Mij zul je nooit aantreffen in een winkel waar ze merken als Gucci of Versace verkopen. Ik vind die merken te standaard. Als iedereen iets wil dan hoef ik het al niet meer te hebben.

Hoe omschrijf jij jou kledingstijl?
“Different”. Ik probeer altijd net iets anders te zijn dan de rest. Zo apart mogelijk. En al is mijn outfit een keer simpel, dan zorg ik dat mijn accessoires, haar en/of make-up het weer apart of opvallend maken.

 

Foto’s en tekst: Justin

Tags : , , ,

Reacties