Tweede openlucht editie Wijvenkraam op zondag 27 mei

Geplaatst op 16 mei 2018 Door In Artikelen, Lifestyle

Wijvenkraam en Café Stekker sluiten weer de handen weer in één voor de tweede openlucht editie op het Transformatorplein, Arnhem. Na een bijzonder succesvolle eerste editie was het gelijk aftellen tot wanneer de kramen weer uitgestald mochten worden voor de inmiddels bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden.

Wijvenkraam header

Op zondag 27 mei is het zo ver – shoppen, dansen en genieten zoals we dat bij Wijvenkraam doen, heerlijk in de buitenlucht van het opkomende Nieuwe Kadekwartier. Modeliefhebbers en design jagers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een verrassend aanbod van unieke ontwerpen en geliefde-maar-niet-meer-gedragen schatten. Van bijzondere merken tot aan prachtige zelfgemaakte sieraden en kunst. Uiteraard zijn er DJ’s aanwezig om swingende beats te verzorgen tijdens het shoppen. Niet te vergeten verrukkelijke hapjes, drankjes en lekkernijen – het ultieme zondagse slenteren.

Wijvenkraam is ontstaan in Duitsland, waar het concept zich al bewezen heeft met soms wel meer dan tienduizend bezoekers. Met inmiddels meer dan tien succesvolle edities in de Gelderse hoofdstad is Wijvenkraam uitgegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving voor alle stoere ladies (en gentlemen) die van mode, vintage en design houden.

 

 

Datum: Zondag 27-05-2018
Locatie: Nieuwe Kadekwartier / Transformatorplein (bij Café Stekker), 6827AC Arnhem
Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur
Entree: € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Facebook Wijvenkraam

Facebook event

Tags : ,

Reacties