Skatehal Arnhem

Over ons

Wij zijn een groep Arnhemmers met een liefde voor skaten. In de zomer 2010 hebben we besloten dat we een skatehal gaan realiseren in Arnhem. Sindsdien is er veel gebeurd. We hebben een stichting opgericht en inmiddels een locatie gevonden. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Geef je dan op als vrijwilliger!

Openingstijden
Onze regulieren openingstijden zijn:
Donderdag 19.00 -22.00 uur
Vrijdag 19.00 – 23.00 uur
Zaterdag 19.00 – 23.00 uur
Zondag 11.00 – 18.00 uur
Bij evenementen kan hiervan afgeweken worden.
Tarieven
Dagkaart – € 3,50
Strippenkaart 10 keer – € 30,00
Strippenkaart 20 keer – € 50,00
Strippenkaart 30 keer – € 70,00
Huisregels

1. Eigen Risico
Het betreden van de skatehal is op eigen risico. Het gebruik van obstakels in de skatehal en het rijden in de daarvoor bestemde ruimte is geheel op eigen risico. Wij raden je aan om bescherming te dragen zoals een helm, knie en elleboogbescherming. Deze zijn te huur of te koop in het skatepark.

2. Toegang skatehal
Als het obstakelparcours is geopend, is Skatehal Arnhem alleen toegankelijk voor skateboarden, inlineskaten en BMX fietsen. Stepjes, waveboards en andere vervoersmiddelen zijn niet toegestaan. Fietsen die buiten zijn gebruikt krijgen alleen toegang als ze vrij zijn van modder en zand.

3. Prijzen
Om het obstakelparcours te mogen betreden, moet je een toegangsbewijs kopen. Dat kost € 3,50 en kan aan de kassa. Je kunt ook een strippenkaart kopen (10 of 20 strippen). Je krijgt dan korting op de entreeprijs.

4. Kijkers/begeleiders
Het obstakelparcours is alleen toegankelijk voor rijders en personeel. Ouders, begeleiders, vrienden en vriendinnen kunnen kijken vanuit de daarvoor bestemde ruimte. Tijdens evenementen kan er op deze regel een uitzondering worden gemaakt.

5. Aansprakelijkheid
De Stichting Skatehal Arnhem is niet aansprakelijk te stellen voor zoekgeraakte of gestolen persoonlijke eigendommen of voor eventuele schade of letsel voortkomend uit het gebruik van het skatepark.

6. Diefstal
Van iedere vorm van diefstal wordt direct aangifte gedaan bij de politie.

7. Schade
Het opzettelijk toebrengen van schade in het skatepark wordt gezien als vandalisme; de veroorzaker moet de schade vergoeden. Bij vandalisme wordt direct aangifte gedaan bij de politie.

8. Personeel is de baas
Volg altijd de instructies van het personeel op. Als je dat niet doet is het personeel bevoegd om je uit de skatehal te verwijderen.

9. Ontruiming
In geval van ontruiming moet je de skatehal zo snel mogelijk verlaten. Ga niet op zoek naar je persoonlijke bezittingen. Je leven is belangrijker dan je rugzak. Volg altijd de instructies op van het personeel.

10. Ontzegging toegang
Bezoekers die zich niet aan de regels van Skatehal Arnhem houden of instructies van het personeel niet opvolgen kan de toegang tot de skatehal worden ontzegd. De duur van de ontzegging is afhankelijk van de ernst van de overtreding en wordt vastgesteld door het dagelijks bestuur van de Stichting Skatehal Arnhem.

De 10 geboden van Skatehal Arnhem

1. Gij zult rekening met elkaar houden
In Skatehal Arnhem komen skateboarders, inlineskaters, Bmx’ers, beginners, gevorderden, kleine kinderen en ouderen. Iedereen is welkom en dus houd rekening met elkaar. Het park is van iedereen.

2. Gij zult de St. Josephkerk met respect behandelen
De skatehal is in de St. Josephkerk te gast. Houd de kerk schoon, beschadig niets en beklad niets. Behandel de kerk met respect.

3. Gij zult geen geweld gebruiken en niet discrimineren
Agressie, fysiek of verbaal, wordt in geen enkele vorm getolereerd. Iedere vorm van discriminatie is in de skatehal verboden.

4. Gij zult geen overlast veroorzaken in de buurt
Om de skatehal heen wonen mensen. Die willen geen lawaai horen van skaters voor de kerk. Wees dus rustig buiten.

5. Gij zult de skatehal schoon houden
Het is niet toegestaan om te eten en te drinken op het obstakelparcours. Dit kan in het publieksgedeelte. Afval gooi je in de prullebak, peuken buiten in de asbak.

6. Gij zult in de skatehal niet roken
Roken is in de hele skatehal niet toegestaan. Roken kan buiten in het portiek.

7. Gij zult in de skatehal geen alcohol en drugs gebruiken
Het gebruiken of verkopen van alcoholhoudende dranken of drugs is in de hele skatehal niet toegestaan en ook niet buiten in het portiek!

8. Gij zult geen obstakels waxen
Het gebruik van wax op de obstakels is niet toegestaan.

9. Gij zult niet met metalen pegs rijden
BMX fietsen met metalen pegs zijn niet toegestaan. Plastic pegs zijn wel toegestaan. Bij de entree wordt gecontroleerd.

10. Gij zult plezier hebben
Skaten, inlinen of bmx’en doen we voor de lol. Heb plezier in de skatehal en met elkaar!Geplande activiteiten

Datum Van Tot Activiteit Prijs
Geen evenementen op deze locatie