Tape

Espressobar, café en exporuimte TAPE. Gelegen in de boeiendste straat van Arnhem. Terras voor de deur, uitzicht op markante winkeliers, voorbijgangers en boemelende treinen. Binnen in TAPE is het al even tof, met verfrissende, unieke producten zoals Afri Cola, Potts bier uit Duitsland, Baltika bier uit Rusland en een brede, uitgesproken selectie aan biologische wijn. We hebben ook waanzinnig lekkere biologische koffie van Bocca en een lunchkaart met broodjes, hapjes en zoetwaren als spekkoek en brownies. Onderscheidende produkten, pure smaken, zelfgemaakt en waar mogelijk duurzaam en biologisch. Overigens staat er geen vlees op de kaart, wel vis en die is duurzaam gevangen. We vinden het belangrijk om daar bewust mee om te gaan, zonder dat we daar de nadruk op leggen. Het interieur van de TAPE bar is ontworpen door Paula Arntzen. Zij heeft aan retro elementen een prachtige moderne twist gegeven, zoals de lampen die in het behang zijn gesneden en de met fluor snoer omwikkelde staande lamp. Maar ook de bar, de raamlampen en het vloerkleed heeft zij speciaal voor TAPE ontworpen.

TAPE is in 2008 opgericht als initiatief om jonge, talentvolle kunstenaars, schrijvers en ontwerpers een podium te bieden voor experiment en onderzoek. Dat houden we erin. Er is een keldertje met exposities, we hebben een levensgrote kijkdoos via een raam in een muur, uit de vending machine kan je kunstwerkjes kopen en de achtermuur wordt om de paar maanden door een kunstenaar beschilderd.

Bocca koffie, Bluna Sinas en Afri Cola kun je bij ons ook kopen voor thuisgebruik. Op maandag is TAPE gesloten, maar wel te huur voor vergaderingen, lunches of andere besloten bijeenkomsten. Mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Mailen kan ook als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle TAPE activiteiten.Geplande activiteiten

    Datum Van Tot Activiteit Prijs
    27 apr 2018 14:00 20:00 ARW presents "Reggae Got Soul part 2" Kingsday Special € Gratis
    06 mei 2018 16:00 19:00 Live in TAPE presents Danny Kalima € Gratis