Lowlands, Rabobank en Kunstbende zoeken talent voor What’s Happening-area op Lowlands

Geplaatst op 27 juni 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Droom jij van een optreden op Lowlands? Het kan met What’s Happening! Voor het tweede jaar op rij presenteren Kunstbende en Rabobank de What’s Happening-area op Lowlands: dé creatieve vrijhaven voor talent. Creatievelingen maken kans op een plek in de line-up door hun act te uploaden op whatshappening.nl. Deze wedstrijd is van start gegaan op 26 juni en duurt tot en met 26 juli. Van muzikanten tot dansers en van dichters tot cabaretiers; everybody is an artist. Let’s go!

Jury
Achter het net gevist voor Lowlands-kaarten? Ook dat is een reden om mee te doen! In totaal maken twaalf acts kans op weekendtickets voor Lowlands en drie podiumplekken. Op 5, 12, 19 en 26 juli worden telkens drie winnaars van de tickets bekendgemaakt via de social media van Kunstbende. De podiumplekken worden gekozen door een vakkundige jury op 13 augustus. Deze jury bestaat uit Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg, 3FM-dj Frank van der Lende, schrijver en literair programmeur van Lowlands Ivo Victoria, modeontwerper Kimberley Jenneskens, mimedocent en theater- en dansprogrammeur van Lowlands Stella van Leeuwen, filmmaker Karsten de Vreugd en Kunstbende-boegbeeld Annegien Schilling, bekend van de kunstzinnige foto’s op haar Instagram-account fetching_tigerss.

Workshops & verrassingsoptredens
Een area vol verrassingen. Dát is What’s Happening. Deze creatieve vrijhaven is bedoeld om ieder kunstzinnig brein, fantasievol genie en aanstormend artiest van de zolderkamer naar het podium te helpen. Alles kan, alles mag. Bezoekers worden getrakteerd op optredens van de winnaars van Kunstbende Festival, workshops hoeden maken, kazoo-spelen & betonkuip-trommelen, een grandioze silent disco en de veelbelovendste ingezonden acts. Af en toe klimt er ook nog een bekende artiest op het podium. Zo kwamen vorig jaar Ronnie Flex & Deuxperience, Chef’Special, Sef en Dio & Geza Weisz langs.

Rabobank & Kunstbende
Rabobank en Kunstbende vinden het belangrijk dat creatief talent alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Daarom is Rabobank Partner in cultuur van Kunstbende: hét podium voor jong talent. Met steun van verschillende sponsors en partners organiseert Kunstbende jaarlijks een wedstrijd in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Maar er kan er maar één de beste zijn. De winnaars per categorie zijn verzekerd van een optreden in de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands en een optreden op een andere mainstage zoals Amsterdam FashionWeek en Mysteryland.

Aanmelden kan via de website whatshappening.nl

 

Bron: Kunstbende/Whatshappening.nl/Lowlands

Tags : , , , ,

Reacties