Nieuwe spot in Arnhem voor DJ talent: De Berg

Geplaatst op 18 januari 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Iedereen die wil leren mixen, beatmatchen en alles wat er bij DJ-en komt kijken kan vanaf februari terecht bij De Berg, de nieuwe spot voor DJ talent uit Arnhem en omgeving. Bij De Berg kun je terecht voor allround artistieke coaching in de vorm van workshops, masterclasses, livestreams en meer!

De Berg Arnhem DJ

De Berg is gestart door Shalouw en Guido, in Arnhem ook wel bekend als DJ-duo Chamos en als de organisatoren van het goedlopende event Watermeloen. Met het opzetten van De Berg wil Popcentrum Jacobiberg meer gaan betekenen voor de ontwikkeling van DJ talent uit Arnhem en omgeving.

DJ workshops
Bij de Berg krijgt DJ-talent de kans om zich te ontwikkelen door middel van DJ workshops, masterclasses, livestreams en natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een DJ-ruimte af te huren. Tijdens de DJ workshops leer je de basis van het draaien en alles wat daarbij komt kijken, van beatmatchen tot platenkeuze.

DJ Masterclasses
Tijdens de masterclasses krijgen deelnemers de mogelijkheid om een bekende professionele DJ het hemd van het lijf te vragen. Geen vraag is te gek tijdens de Q&A! Ook zal de bekende DJ in kwestie een showcase geven waarbij je hem of haar direct op de vingers kunt kijken. De eerste editie zal eind februari plaats gaan vinden. 

De Berg Jacobiberg DJ

Foto: Rijno Boon

Livestream events
Diverse bekende DJ’s zullen tijdens de livestream events een liveset gaan draaien die voor iedereen online te bekijken is. Kijk mee om te zien hoe een professionele DJ draait, pluis zijn tracklist uit en doe inspiratie op!

DJ studio afhuren
Altijd al je eigen mixtape willen opnemen? Of ben je op zoek naar een plek waar je ongestoord kan oefenen met professionele DJ gear? Dan kun je de DJ studio bij De Berg ook afhuren. Interesse? Stuur een mailtje naar De Berg!

 

>> De Berg op Facebook

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties