Rap en zangtalent gezocht voor project ‘Uit Je Plaat’

Geplaatst op 1 februari 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Heb jij een rap of zangtalent en ambities om door te breken in Nederland? Zing en schrijf jij graag Nederlandstalige liedjes? Ben je helemaal op de hoogte van wat er nu speelt in de Nederlandstalige urban/popscene? Meld je dan aan voor het project ‘Uit Je Plaat’ en maak kans op een professionele audio en video opname van jouw cover, medley, mash-up of originele song.

Rap Zangtalent gezocht

Uit Je Plaat
Het project ‘Uit Je Plaat’ is ontwikkelend om muzikale talenten te ondersteunen bij hun artistieke ontwikkeling. Onder professionele coaching en begeleiding van ervaren muzikanten zal jij aan de slag gaan met het produceren van jouw persoonlijke live sessie. Je krijgt de kans om jezelf te presenteren en voor te stellen aan het grote publiek. De opnames vinden plaats bij bij Boy Boy Records, een platenzaak in Arnhem. Het uiteindelijke resultaat zal gedeeld worden op het platform NLvibes.

NLVIBES
NLvibes is het platform dat zich inzet voor artiesten en talenten die zich focussen op Nederlandstalige (urban/pop) muziek. Door deze artiesten en talenten een platform te bieden komt er meer variatie in de Nederlandstalige muziekscene. Onze missie is vooral het promoten en belichten van zangtalent maar ook rappers zien wij graag terug op het platform.

Aanmelden?
Stuur voor 10 februari een filmpje of opname van jezelf naar info@lafam.nl o.v.v. ‘aanmelding uit je plaat’ waarin je een Nederlandstalig nummer zingt of rapt, dit mag a cappella of met muzikale begeleiding. Uit alle aanmeldingen worden er een aantal artiesten uitgekozen voor de eerste serie opnames. Zit je er deze keer niet bij? Dan maak je nog steeds kans op deelname aan diverse projecten en exposure via het NLvibes platform. Aarzel daarom niet om je aan te melden!

Kennismakingsdag 
Vrijdag 16 februari
Locatie: La Fam, Gele Rijders Plein 23, 6811 AP Arnhem

 

Tags : , , ,

Reacties