1e Arnhemse Uitnacht

Geplaatst op 17 januari 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op vrijdag 26 januari  tonen meer dan vijftig instellingen, organisaties en kunstenaars zich aan het publiek tijdens de 1e Arnhemse Uitnacht. Op de route Luxor Live, Focus Filmtheater, Rozet, Theater a/d Rijn en Huis Oostpool is een gratis programma te zien met acts, beeldende kunst, optredens en performances. De Arnhemse Uitnacht duurt de hele avond én nacht en wordt de volgende ochtend afgesloten met een ontbijt bij Momento en een Morning Rave bij Theater a/d Rijn.

Highlights
Speciaal voor de Arnhemse Uitnacht toont Beeldende Kunst Arnhem op 13 locaties in de binnenstad kunstwerken van 16 kunstenaars rond het thema ‘daglicht’. In cultuurhuizen, leegstaande panden en in de openbare ruimte zijn kunstwerken te zien.

Rozet laat jong en oud dromen met verhalen uit verschillende culturen. Voor het slapen gaan komen boeken tot leven en worden de mooiste verhalen voorgelezen, verteld en gezongen. Rozet zorgt tijdens de 1e Arnhemse Uitnacht voor een kleurrijk en levendig programma dat is samengesteld door ruim 40 Arnhemse artiesten, makers en cultuurpartners.

Arnhemse Uitnacht 1

Ga voor meer informatie en het complete programma naar de site van arnhemseuitnacht.nl

>> Facebook event

 

 

Tags :

Reacties