3 keer parkbios in park Presikhaaf

Geplaatst op 17 juli 2018 Door In Uitgaan

Ook deze zomer organiseert de Cultuurgroep Presikhaaf (CgP), in samenwerking met Outdoor Cinema, weer een drietal Parkbios-avonden. Achtereenvolgens op de zaterdagavonden 21 en 28 juli en 4 augustus 2018 zal in het park Presikhaaf, naast het T-Huis, tegen zonsondergang weer een groot filmscherm worden geplaatst.

 

Zaterdagavond 21 juli: I, Daniël Blake
Daniel Blake is een 59-jarige meubelmaker in het noordoosten van Engeland. Na een hartinfarct heeft hij voor het eerst in zijn leven hulp nodig van de staat. Hij maakt kennis met de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Katie heeft om te ontsnappen aan een tehuis voor daklozen naar een flat 450 kilometer verderop moeten verhuizen. Beiden bevinden zich in een uitzichtloze situatie, doordat ze gevangen zitten in de bureaucratische rompslomp van het hedendaagse Groot-Brittannië  

Zaterdagavond 28 juli: The Big Sick
The Big Sick is een Amerikaanse romantische komedie geregisseerd door Michael Showalter. Losjes gebaseerd op de levensechte romance tussen Nanjiani en Gordon, volgt hieruit een relatie tussen verschillende mensen die moeten omgaan met cultuurverschillen nadat Emily (Kazan) ziek wordt. De film had zijn wereldpremière op het Sundance Film Festival in  2017.

Zaterdagavond 4 augustus: Victoria and Abdul
‘Victoria and Abdul’ vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beide.

Mocht het op één van deze avonden te slecht weer zijn, dan wordt de film van die avond vertoond op de reservedatum zaterdag 11 augustus 2018. Het park Presikhaaf is vrij toegankelijk. Neem zelf een stoel of kleed mee. Voorafgaand en tijdens de filmvoorstellingen is het restaurant T-Huis geopend.

Meer info: Facebookevent

 

Tags : , , , , ,

Reacties