43e editie van Paasconcerten op Tweede Paasdag in Luxor Live

Geplaatst op 27 maart 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

Het langstlopende Arnhemse popfestival viert de 43e editie op Tweede Paasdag. Op maandag 2 april presenteren Popcentrum Jacobiberg en poppodium Luxor Live elf concerten van lokale talenten. “In 2017 was de laatste editie op de oude Jacobiberg locatie. Het hele team vond echter dat we deze mooie Arnhemse muziektraditie in ere moesten houden, dus we zijn dolblij met Luxor Live als nieuwe locatie én partner”, aldus René Tijssen van Popcentrum Jacobiberg.

Op deze 43ste editie kan je vanaf 15.00 uur gratis genieten van acts als: corduroyFebruary MoonTAPE TOYBabarumbleRaw Flowers,LifelongFumesLandmine HeartDEEM INDEXVera Bon en Nienke Deiters.

Paasconcerten 2018 Luxor Live Popcentrum Jacobiberg

 

Het gratis festival neemt het hele pand van Luxor Live over. Het programma is traditiegetrouw weer een mooie weergave van wat muzikaal bruist bij de Jacobiberg en in de regio. Je kan genieten van metal en punk in de bovenzaal, akoestische muziek in de kelder en van pop -en rockacts in de grote zaal. Op het balkon kan worden deelgenomen aan dj workshops verzorgd door De Berg, een nieuwe afdeling van Popcentrum Jacobiberg die zich o.a. richt op het ontwikkelen van dj talent. Je hoeft tussendoor niet naar huis want er is eten verkrijgbaar. De presentatie van deze dag is in handen van het kunstcollectief Broken Toaster Records vanaf een bank, onderuitgezakt met een zak chips en een blik bier.

>> Facebook event

Paasconcerten #43, maandag 2 april, Luxor Live, Arnhem. Aanvang: 15.00 uur | Einde: 22.00 uur | Entree: gratis.

 

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties