Eten op Rolletjes strijkt weer neer in Arnhem

Geplaatst op 11 juni 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Afgelopen jaar vond de eerste editie van het foodfestival ‘Eten op Rolletjes’ plaats in Arnhem. Deze succesvolle eerste editie smaakte naar meer en daarom keert Eten op Rolletjes van 16 t/m 18 juni weer terug naar Arnhem. Dit jaar zal Eten op Rolletjes in Arnhem plaats gaan vinden in Park Sonsbeek.

etenoprolletjes

Beeld: Robbert Peters


Tientallen foodtrucks en meer
Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer en dat is Park Sonsbeek bij uitstek. Dit jaar staan er zo’n 30 foodtrucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s.

Succesformule
De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Lokale samenwerkingen
Tijdens deze editie gaat Eten op Rolletjes ook de samenwerking aan met een paar andere lokale initiatieven. Op de vrijdagavond wordt er samengewerkt met het fietsfestival Velo-City 2017. Eten op Rolletjes zal het eten en drinken gedurende het avondvullende programma van dit fietsfestival verzorgen.

Op zaterdagnacht zal Eten op Rolletjes het eten en drinken verzorgen bij de finish van de sponsorloop Nacht van de Vluchteling. De finish van deze 40 kilometer lange loop van Nijmegen naar Arnhem ligt namelijk eveneens in het Sonsbeekpark.

Eten op Rolletjes start op 19 mei in Hilversum en reist daarna door naar 10 andere steden: van Ede tot Arnhem, Haarlem en Deventer.

 

Informatie
Eten op Rolletjes Arnhem
16 t/m 18 juni 2017
Park Sonsbeek

Openingstijden
Vrijdag van 16:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl

>> Facebook event

Bekijk hier een korte fotoreportage van Eten op Rolletjes 2016 in Arnhem.

 

Beeld: lauriekoek.nl

Tags : , , ,

Reacties