FORMS viert 20-jarig jubileum met waterpistolen en headliners SpectraSoul en Optical (UK)

Geplaatst op 14 juni 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

FORMS is het langst lopende drum & bass evenement van Nederland en dat wordt gevierd! Het eerste evenement vond plaats in februari 1998 in de Goudvishal te Arnhem en inmiddels heeft de organisatie de 20 jaar vol weten te maken. Hoe FORMS het zo lang heeft weten vol te houden kun je lezen in dit interview met DJ Tyson.

Vanwege dit jubileum wil FORMS iets terug doen voor hun (trouwe) bezoekers. Daarom laten ze speciaal voor dit event twee grote DJ’s overkomen uit Engeland om deze mijlpaal te vieren: SpectraSoul en Optical.

FORMS is opgericht met als doel om verschillende disciplines met elkaar te versmelten. Muziek, audiovisuele performances en een platform voor zowel gevestigde artiesten als ook opkomende talenten, dat is waar FORMS voor staat. Deze multivormige mix ga je zeker ook terugzien op deze bijzondere editie. De FORMS Summerjam is een jaarlijks terugkerend legendarisch evenement. Uniek aan deze avond is dat bezoekers waterpistolen mogen meenemen en los kunnen gaan op de dikste bass muziek van Arnhem en omstreken. Girls, don’t be shy and bring your bikinis!

Op 30 juni vindt FORMS plaats in het gehele pand van de Willemeen. In de grote zaal drum & bass en in het café hiphop, gehost door de Arnhemse crew Illmatic Blockparty.

Datum Zaterdag 30 juni 2018
Locatie Willemeen, Arnhem
Tijd 22:00 – 05:00 uur
Entree 11 euro vvk, 13 euro deur

Line up
FORMS DRUM AND BASS FLOOR)
—————————————————————-
• OPTICAL (VIRUS RECORDINGS / UK)
• SPECTRASOUL (ISH CHAT MUSIC / SHOGUN AUDIO / UK)
• TYSON / THIRTEEN / TRASKY
• MC DART / MC SWIFT / VJ SHURLY
—————————————————————-
HIP HOP FLOOR (HOSTED BY ILLMATIC BLOCKPARTY)
—————————————————————-
• DJ YAKARI / IVO QUEST / DJ TRAP

>> FORMS op Facebook
>>FORMS (20 Years) Summer Jam 2018 – Facebook event

 

Tags : , , , , , , ,

Reacties