FREAKZ invites SBMG: Poolparty Edition – 19-05 – Zwembad De Grote Koppel

Geplaatst op 17 mei 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op vrijdag 19 mei is het dan ein-de-lijk zover! Een nieuwe editie van jouw favoriete Arnhemse feest. Om deze editie tot een nóg groter succes te maken slaan Jongerencentrum de Madser en sportbedrijf Arnhem de handen ineen. En dat is niet zonder reden. In samenwerking presenteren we FREAKZ – The Pool Party Edition. Zoals altijd kun je weer op ons rekenen voor de dikste line-up met artiesten die nu gaande zijn en de beste vibes.

FREAKZ pool party SBMG1

Natuurlijk brengt FREAKZ ook tijdens deze editie weer de grootste artiesten van dit moment naar jou. Als headliners verwelkomen we SBMG en SVENCHY. Daarnaast kun je genieten van een veelbelovende dosis opkomend talent. Naast de line-up hebben we deze keer ook een unieke locatie voor jullie. Namelijk zwembad de Grote Koppel in Arnhem.

Verzeker jezelf nu alvast van een ticket om bij deze unieke editie te zijn. Tickets zijn vanaf nu te koop in jongerencentrum De Madser. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een outfit waarin jij je prettig voelt en waar je in kunt zwemmen of dansen. De rest verzorgen wij. Een kaartje in de voorverkoop kost €8. Aan de deur betaal je €10 voor een kaartje.

Voor vragen kun je bellen/appen op 06 24 72 34 08 of contact opnemen via onze Facebookpagina: www.facebook.com/FreakzArnhem. Hier kun je ook al een kijkje nemen voor de volledige line-up en de laatste informatie over FREAKZ – The Pool Party Edition.

>> Facebook event 

Tags : , , , ,

Reacties