Outdoor Cinema avond in Park Sonsbeek

Geplaatst op 2 augustus 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zaterdagavond 12 augustus organiseren Pathé & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema avond in Park Sonsbeek’. 

Outdoor Cinema Sonsbeek
Voor het derde jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken, daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is. 

Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

WELKE FILM: La La Land
La La Land is een Amerikaanse romantische dramedy-musicalfilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle. De film behaalde een recordaantal Oscarnominaties. In totaal ontving de film 14 nominaties, evenveel als All About Eve (1950) en Titanic (1997). Daarmee is de film gedeeld recordhouder!

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. 

Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Hoe werkt het?
Iedere bezoeker kan tickets kopen en downloaden via de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht. Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 12 augustus vanaf 19.30 uur in de Stadsvilla een koptelefoon.

De film start meteen na zonsondergang. (Zonsondergang op 12-08-2017 is: 21:11 uur.) 

Bij slecht weer
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum. Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2017 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras! 

Blijf op de hoogte via het Facebook event.

Tags : , , , ,

Reacties