Prijsvraag: Forms & Tussen Haakjes present Halloween 2017

Geplaatst op 5 oktober 2017 Door In Party On, Uitgaan

Op zaterdag 28 oktober vindt er traditiegetrouw weer een Halloween editie plaats van Forms in de Willemeen! Ditmaal gaat Forms Events de samenwerking aan met Tussen Haakjes om bezoekers te trakteren op de beste bass music. Forms zal de bovenzaal van Willemeen hosten en heeft als headliners Pythius (Blackout Rec.), Smuskind (Addictive Behaviour / High Tea Music) en BRIAN (Blackhatz / Basspalast) weten te strikken. Resident DJ’s Tyson en Thirteen ontbreken natuurlijk ook niet. Zij worden bijgestaan door MC Dart en MC Dapper.

Het café van Willemeen is gereserveerd voor Tussen Haakjes. Hier wordt een vette mix van funk, house en techno gebracht door Eddie Amore, Kamil Zalewski, Jake Finn en Zeno. Vergeet niet een freaky outfit aan te trekken, want daar draait Halloween natuurlijk om!

Benieuwd naar de geschiedenis van Forms en hoe dit langst lopende drum ’n bass feest van Europa (!) het zo lang weet vol te houden? Check hier het uitgebreide interview met Oliver Tyson, oprichter van Forms en eveneens actief als DJ Tyson.

Forms Halloween Tussen Haakjes 2017


Win tickets!

In samenwerking met Forms Events en Tussen Haakjes verloten we twee  tickets voor deze editie! Wil jij kans maken op een ticket? Beantwoord dan de volgende vraag:

  • Waar vond de eerste editie van Forms plaats?

Stuur je antwoord voor woensdag 25 oktober naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Forms‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam. De winnaars krijgen op woensdag 25 oktober bericht via de mail.

Let op: deelname/entree 18+

>> Forms Events op Facebook
>> Tussen Haakjes op Facebook
>> Facebook event: Forms & Tussen Haakjes present Halloween 2017 

Tags : , , , , , , ,

Reacties