Rijn IJssel studenten organiseren Spijker Op Z’n Kop Festival

Geplaatst op 13 juni 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

In samenwerking met Vrijstaat Thialf en Sportbedrijf Arnhem organiseren studenten van de opleiding Evenementenorganisatie van het Rijn IJssel een festival genaamd Spijker Op Z’n Kop. Op 30 juni vanaf 14:00 zal Vrijstaat Thialf “op z’n kop staan” met een uitgebreid programma vol muzikale optredens, chillplekken, spelletjes voor de kids en nog veel meer festiviteiten. Uiteraard is er ook eten en drinken te verkrijgen en de entree voor dit festival is gratis.

Poster Spijker op zn Kop - Final Druk (Small)

De studenten die het organiseren zijn net terug van hun stages en het is tijd om in de praktijk te laten zien wat ze geleerd hebben. Daarbij werken deze studenten voor dit festival samen met andere evenementenorganisatoren.

Overdag is er veel te doen voor kinderen en uiteraard zijn de ouders ook welkom. Naarmate de avond vordert zullen er bandjes optreden met onder andere oud studenten van het Rijn Ijssel. Ook John FrostV’ger Rocks en Rejected zullen optreden op dit evenement. Kortom een zomers feestje dat niet mag ontbreken in je vakantiekalender.

Houd het evenement in de gaten op Facebook voor alle nieuwtjes rondom het festival.

Tags : , , , , , ,

Reacties