Rijn IJssel studenten organiseren Spijker op z’n Kop Festival

Geplaatst op 28 juni 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

In samenwerking met Vrijstaat Thialf en Sportbedrijf Arnhem organiseren studenten van de opleiding Evenementenorganisatie van het Rijn IJssel een festival genaamd Spijker op z’n Kop. Op 30 juni vanaf 14:00 zal Vrijstaat Thialf “op z’n kop staan” met een uitgebreid programma vol muzikale optredens, chillplekken, spelletjes voor de kids en nog veel meer festiviteiten. Uiteraard is er ook eten en drinken te verkrijgen en de entree voor dit festival is gratis.

Poster Spijker op zn Kop - Final Druk (Small)

De studenten die het organiseren zijn net terug van hun stages en het is tijd om in de praktijk te laten zien wat ze geleerd hebben. Daarbij werken deze studenten voor dit festival samen met andere evenementenorganisatoren.

Overdag is er veel te doen voor kinderen en uiteraard zijn de ouders ook welkom. Naarmate de avond vordert zullen er bandjes optreden met onder andere oud studenten van het Rijn Ijssel. Ook John FrostV’ger Rocks en Rejected zullen optreden op dit evenement. Kortom een zomers feestje dat niet mag ontbreken in je vakantiekalender.

Recordpoging tijdens Spijker op z’n Kop festival
Verder gaat er op deze dag ook een recordpoging plaatsvinden. De organisatoren en ondernemer Tomas Wagenaar zijn een samenwerking aangegaan en willen een ‘selfie’ realiseren, waarbij iedereen met een Mobile socket van ‘Popman’ op de foto gaat, wat moet leiden tot een record.

De Mobile sockets van de Popman zijn de nieuwe opkomende rage na de Fidget-Spinner. Een houvast en een houder voor jouw smartphone. De Mobile sockets kan je aan de achterkant van jouw smartphone vastplakken, waardoor je op deze manier gemakkelijker en leukere selfies kan maken.

Als je mee wilt doen aan deze ludieke actie kun je je opgeven door te mailen naar spijkerpoprecord2017@gmail.com, waarin je je leeftijd en naam doorgeeft. Zo kan de organisatie de deelnemers ter plekke voorzien van een ‘PopSocket’. Er zijn zeker 150 mensen nodig voor dit record dus schrijf je in en neem ook al je vrienden mee. Er mogen maximaal 2 personen ingeschreven worden via 1 e-mail.

Houd het evenement in de gaten op Facebook voor alle nieuwtjes rondom het festival.

Tijdschema Spijker op zn Kop

Tags : , , , , , , , ,

Reacties