Slow Food Youth Network en Groen Arnhem organiseren Park Picknick

Geplaatst op 5 juni 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Slow Food Youth Network Arnhem-Nijmegen en Groen Arnhem organiseren samen een Park Picknick op 11 juni in park Presikhaaf. Met Park Picknick willen SFYN Arnhem-Nijmegen en Groen Arnhem alle Arnhemmers samen laten genieten van al het moois dat Arnhem te bieden heeft.   

Park Picknick Presikhaaf

Food van eigen bodem
Groen, vers, lokaal en bovenal lekker. Spreads, burgers, brood, dips & drinks. De bbq’s worden beheerd door koks van het Rijn IJssel College. 

Vega bbq
De picknick bestaat uit lekkere broodjes of sandwiches en fingerfood van de barbecue. Alles met lokale producten van o.a. Bakkerij Tom van Otterloo, Zuivelboerderij IJsseloord en Kweekland en bereid door koks van Rijn IJssel, Veg’Table en Café Stekker. De bbq is volledig vegetarisch, maar het vlees zal niemand missen! 

Ook is er live muziek onder leiding van Rocker Tobias  Cosmic Circus. Kinderen zijn ook welkom en speciaal voor hen is er een speurtocht georganiseerd die op twee verschillende momenten plaats zal vinden. De eerste zal beginnen om 12:00 en de tweede speurtocht gaat van start om 14:00.

Praktische informatie
Datum Park Picknick : zo 11 juni 11:00-15:00
Locatie: T-HUIS Park Presikhaaf Arnhem
Toegang: gratis

Al met al groen, vers, lokaal en lekker eten onder het genot van live muziek en een gezellig picknick sfeertje.

Klik hier voor het Facebook evenement.

Tags : , , , , , ,

Reacties