Win kaarten voor Maestro Jules Onthult: Griegs Pianoconcert – 09-02 – Musis Arnhem

Geplaatst op 11 december 2017 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Ooit wel eens willen weten hoe die beroemde componisten dat nou deden? Hoe ze hun ideeën, gevoelens en ervaringen omzetten in muziek? Dirigent Jules van Hessen ontrafelt de geheimen achter de klassieke meesterwerken in Maestro Jules Onthult. Op 9 februari neemt hij Griegs Pianoconcert onder de loep in Musis Arnhem.

Winactie Maestro Jules Onthult Griegs Pianoconcert

Tijdens zijn verhaal speelt Het Gelders Orkest belangrijke fragmenten, bijzondere solo’s en opvallende overgangen. Het Amsterdamse toptalent Aidan Mikdad – zestien jaar en een trackrecord om u tegen te zeggen – neemt de solo’s voor zijn rekening. Waarom hoor je Noorse volksmuziek in het stuk? Wat is er zo bijzonder aan de opening? Welke bijnaam krijgt Grieg na een tijdje? En wie overlaadt hem met complimenten? Na de pauze hoor je het complete stuk, dat klinkt zoals je het nog nooit hebt gehoord!

Jongeren kunnen door een unieke samenwerking tussen Willemeen en het Gelders Orkest deze uitvoering bijwonen voor slechts €10,- Klik hier voor meer informatie over deze speciale actie.

Win tickets!
In samenwerking met Willemeen en Het Gelders Orkest mogen we 1×2 tickets verloten. Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op tickets? Stuur dan voor donderdag 25 januari een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Grieg’. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en je leeftijd en die van je gast.

Let op: maximale leeftijd om deel te kunnen nemen aan deze actie is 27 jaar. Vrijwilligers van Willemeen zijn uitgesloten van deze actie.

Tags : , , , ,

Reacties