Winactie: Alex Ploeg – Ultimatum – 19-01-2019 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 25 november 2018 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Op zaterdag 19 januari staat cabaretier Alex Ploeg in het Posttheater in Arnhem met zijn voorstelling ‘Ultimatum’. Doe mee aan de winactie en maak kans op 1×2 tickets!

Alex Ploeg – Utimatum
Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre.

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Dit voorjaar is Alex te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

De pers over ‘Ultimatum’
Ultimatum is een indrukwekkend debuut, waarin Ploeg met een minimum aan middelen een even grappig als persoonlijk portret schetst van een eenzame jongen die hunkert naar liefde en erkenning. – NRC

Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in – Trouw

…om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is. – De Volkskrant

Win tickets!
Wil jij samen met een gast kans maken op 1×2 tickets? Stuur dan voor maandag 14 januari een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Alex Ploeg‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. De winnaar krijgt op dinsdag 15 januari bericht via de mail. 

>> Facebook event – Alex Ploeg – Ultimatum

Tags : , , , , ,

Reacties