Winactie: Anne & Lisa – Weltschmerz – 28-09-2018 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 11 september 2018 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Met vlag en wimpel slaagden Anne & Lisa voor de befaamde Koningstheateracademie. “Anne & Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken” en “Dat is van uitzonderlijke kwaliteit” schreven de leden van de afstudeercommissie.‘Weltschmerz’, het debuutprogramma van dit absurdistisch cabaretduo, belooft een wonderlijke, eigenzinnige en bovenal een humoristische avond te worden.

 Win tickets!
In samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling op vrijdag 28 september! Kans maken op deze tickets? Stuur dan voor donderdag 20 september een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Weltschmerz’. De winnaar krijgt op donderdag 20 september bericht via de mail.

Over Weltschmerz
In de voorstelling ‘WELTSCHMERZ’ doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, geven ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft, en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. ‘WELTSCHMERZ’ is overal, het is de pijn die ons mens maakt met humor als enige zetpil.

>> Facebook event – Anne & Lisa – Weltschmerz

Tags : , , ,

Reacties