Winactie: Emiel van der Logt – Stop met huilen – 09-03 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 5 februari 2018 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Emiel van der Logt maakt stand-up comedy zoals het hoort: zo veel mogelijk grappen! In ‘Stop met huilen’ gaat Emiel alle kanten op: van vrouwenlogica tot oververmoeidheid, dictators, ninja’s, alcoholcontroles, vieze mannetjes, vluchtelingen en bijna-doodervaringen. Van lekker luchtig tot zware shit – en terug. Zonder filter en zeker niet altijd politiek correct. Want hoe erg je ook denkt dat je leven is, er valt altijd wat te lachen. Stop met huilen.

Emiel won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam en de Zwarte Cross. Gewapend met ijzersterke grappen bestormt Emiel van der Logt ook in seizoen 2017-2018 de Nederlandse theaters!

Emiel van der Logt posttheater

Win tickets!
Op vrijdag 9 maart staat Emiel van der Logt met zijn show ‘Stop met huilen’ in het Posttheater in Arnhem. In samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling. Wil jij samen met een gast kans maken op tickets? Stuur dan voor vrijdag 2 maart een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Emiel‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. De winnaar krijgt op vrijdag 2 maart bericht via de mail. 

>> Website Posttheater
>> Website Emiel van der Logt

Tags : , , , , ,

Reacties