Winactie: GAPS XL ft. Bokoesam en Yung Internet – 26-8 – Luxor Live

Geplaatst op 9 augustus 2017 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Op 26 augustus host het succesvolle hiphop concept Gaps de grote zaal van Luxor Live met twee van de populairste Nederlandse liveacts van dit moment: Bokoesam en Yung Internet! Hier kun jij samen met een gast naar keuze gratis bij zijn, want in samenwerking met Luxor Live geven we 2×2 tickets weg!

GAPS XL Luxor Live


Win tickets!

Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op tickets? Beantwoord dan de volgende vraag: 

Hoeveel tickets kun je voor deze show in de voorverkoop scoren met zes donnies op zak?

Mail je antwoord voor maandag 21 augustus naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie GAPS’. Vermeld in het mailtje je volledige naam en die van je gast. De winnaars krijgen op maandag 21 augustus bericht via de mail! 

Bokoesam
Samuel Sekyere werd geboren in Amsterdam en is half Nederlands en half Ghanees. Zijn artiestennaam Bokoesam is afgeleid van zijn voornaam en het Surinaamse woord ‘bokoe’, wat ‘stinkende vis’ betekend. Een bijnaam die hij heeft gekregen van zijn vrienden.

Bokoesam werd in 2011 al snel opgemerkt toen hij op eigen initiatief besloot zijn eerste nummers te publiceren via het internet. In 2014 verscheen zijn eerste EP ‘Nog Nooit Meegemaakt’ op Top Notch, zijn huidige label. Zijn deelname aan het New Wave collectief zorgde in 2015 voor de definitieve doorbraak. Twee EP’s en het in mei verschenen debuut album ‘Solo’ verder is Bokoesam inmiddels gearriveerd.

Yung Internet
Met grote stappen veroveren de drie gasten van Yung Internet momenteel de Nederlandse hiphopscene. Wat ooit begon als grap, is nu uitgelopen tot een van de meest besproken rap acts van de afgelopen maanden. Met donkere beats en doorgesnoven lyrics komt de Amsterdamse hiphop formatie naar Gaps XL.

Bekende gezichten
De line-up van Gaps XL wordt compleet gemaakt door Josbros en de Arnhemse formatie Wivvamilie, waarvan de releaseparty van hun debuut EP ‘HOTBOX’ plaatsvond in de bovenzaal van Luxor Live. Ook Gaps resident DJ’s OPIVMYakari en Sim Fane verwelkomen we tijdens Gaps XL voor het eerst in de grote zaal van Luxor Live!

>> Facebook event

 

Tags : , , , , , ,

Reacties