Winactie: Kern Koppen – Stomp – 17-11 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 10 oktober 2017 Door In Prijsvraag, Uitgaan

De gebroeders Kern Koppen hebben voor het eerst een eigen theatershow: ‘STOMP’. Met deze voorstelling trekken ze momenteel door Nederland en op vrijdag 17 november staan ze in het Posttheater in Arnhem. Doe mee aan de winactie en maak kans op 1×2 tickets!

Stomp Kernkoppen

Win tickets!
In samenwerking met het Posttheater verloten we tickets voor deze voorstelling. Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op tickets? Stuur dan voor maandag 13 november een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Kern Koppen‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. De winnaar krijgt op maandag 13 november bericht via de mail!

Kern Koppen – STOMP
De gebroeders Kern Koppen hebben voor het eerst een eigen theatershow: STOMP. Wat is dat dan? Turbotaal en levensraps. Hoorspel uit een knoppendoos. Humor om te lachen. Guus van der Steen vertelt verhalen die vloeien, rijmen, en teruggrijpen naar sleutelmomenten in zijn bestaan. Was jij vroeger ook zo zo’n ukkie met reuzeplannen? Werd jouw kop ook begraven onder het hoofdkussen van je broer? Is jouw hart ook versnipperd in de keukenmachine van je eerste liefje? Het zijn van die dingen die iedereen kan herkennen.

De voorstelling gaat over klein blijven en groot worden, over ontwikkelen en afstompen. Op het toneel wordt gehinkeld langs de grenzen van het absurdisme en jij vraagt je af: ‘Is dit echt allemaal waargebeurd?’

Onder de naam Kern Koppen staan de gebroeders van der Steen al jaren op de planken van internationale festivals, muziekclubs en theaterzalen. Hun motto is: ‘Alles voor de Kunst’. Creatieve experimenten en sterke popliedjes. Tekstuele kwaliteit en eerlijkheid spelen een prominente rol in de weloverwogen teksten. De meest extravagante videoclips worden intern geproduceerd en maken Kern Koppen als audiovisuele ervaring compleet.

 

Kern Koppen werd in 2014 uitgeroepen tot Serious Talent bij 3FM en de single Vliegen zonder Vleugels kwam regelmatig op de radio voorbij.

Tags : , , , , , ,

Reacties