Winactie: Pieter Verelst – ‘Mijn broer en ik’

Geplaatst op 19 maart 2018 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Op vrijdag 20 april staat Pieter Verelst in het Posttheater in Arnhem met zijn voorstelling ‘Mijn broer en ik’. Pieter is de winnaar van Cameretten 2016 en won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma Mijn broer en ik.

De jury van Cameretten schreef over ‘Mijn broer en ik’: “Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.”

Pieter Verelst Mijn broer en ik

Over ‘Mijn broer en ik’
Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar terug hartelijk en gracieus willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken.

Win tickets!
In samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling op vrijdag 20 april in het Posttheater. Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op tickets? Stuur dan voor maandag 16 april een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Pieter Verelst’. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. De winnaar krijgt op maandag 16 april bericht via de mail. 

Tags : , , , , , ,

Reacties