Winactie: Thijs van de Meeberg – Kom nou maar gewoon – 16-11 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 5 november 2018 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Op vrijdag 16 november staat Thijs van de Meeberg in het Posttheater in Arnhem met de voorstelling ‘Kom nou maar gewoon’. Doe mee aan de winactie en maak kans op twee tickets!

Kom nou maar gewoon
De Volkskrant noemde Thijs van de Meeberg “een fijne Freek de Jonge-light”, De VARA gids sprak over ‘lef’ en Het Parool vroeg zich af of er “een verborgen steekje los aan hem is”. In zijn tweede programma gaat deze winnaar van het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs 2015) proberen de ander te begrijpen. Thijs deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is Thijs z’n geweten wel zo betrouwbaar? Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen. Afijn: ‘Kom nou maar gewoon’.

Win tickets!
In samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling. Wil je kans maken op die tickets? Stuur dan voor maandag 12 november een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl  met als onderwerp ‘Winactie Thijs‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van de gast die je mee wil nemen. De winnaar krijgt bericht via de mail. 

Tags : , , , , ,

Reacties