Festival Spijkerrok Afterparty

Na Festival Spijkerrok 2019 nog helemaal niet klaar met feesten? Niet getreurd, we gaan gewoon lekker door in Brigant! Met de underground synth rave van Druiprek en de dansbare post-punk garage noise van Shaemless gaan we een nacht doorhalen zoals we dat nooit eerder gedaan hebben.

Iedereen met een Spijkerrok polsbandje heeft GRATIS toegang tot de afterparty, die na afloop van het festival om 00:30 begint. Mensen die geen polsbandje hebben betalen slechts €5- entree. Deze wil je niet missen.

00:30 uur: SHAEMLESS
Shaemless is een originele mix van (post)punk, noise, blues en surfy 60s garage uit Nijmegen. Combineer Iceage, Oh Sees en John Spencer en je krijgt de waanzin die van de shows van Shaemless afspat. Het is puur, hard en toch dansbaar.

01:30 uur: DRUIPREK
Gehuld in volledig trainingspak met bivakmuts en skimasker bekleedt Druiprek meerdere synths waarmee ze Arnhem he-le-maal op zijn kop weten te zetten. Met nummers als “Kinderfeestje, Zuipen” en “Porno”, weet je dat het een heel goed feestje gaat worden, de enige manier om Spijkerrok 2019 écht goed af te sluiten.