‘Hardcore Never Dies’ brengt de Early en Oldschool sound naar Willemeen op 25 oktober

Geplaatst op 25 september 2024 Door In Mis het niet, Uitgaan

Klaar voor een heuse tijdcapsule?  Beleef de onvervalste party sfeer van toen en kom op 25 oktober naar Arnhem, want dan brengt Hardcore Never Dies de Early & Oldschool sound naar Willemeen. Verwacht een snoeiharde nacht vol rauwe kicks. De artiesten zullen deze avond zeer unieke sets neerzetten en er gaat beneden zelfs met vinyl gedraaid worden. Dit is een avond voor diegene die terug verlangen naar toen of zij die deze periode helaas gemist hebben. Hardcore is een onuitwisbare religie. Dit is een avond voor de echte Diehards.

Hardcore Never Dies Willemeen 25 oktober

We hebben lang gezocht naar een locatie met de juiste sfeer. Het perceel aan het Willemsplein in Arnhem is één van de mooiste en rauwste partylocaties van Nederland om je dit unieke gevoel terug te geven. Deze villa doet je vermoeden je in een indoor festival locatie te bevinden. Door het dwalende karakter tussen de twee zalen zal je een geweldig gevoel aan deze party overhouden. Je bevindt je letterlijk even terug in de tijd. Voor sommigen is het even rijden met eigen vervoer of openbaar vervoer, maar dan krijg je ook een nacht om nooit meer te vergeten. Van 00:00 tot 05:00 ga je helemaal los op beukende hardcore. Geen gezeik, gewoon los en keihard hakken. Deze unieke editie mag je absoluut niet missen!
 
De volledige line-up:

Early J

Rupture

Foxhound

Lady Error

Gabber Syndrome

Oldskool Johnny

Retro Original Hardcore

Hosted by: MC James

Tickets

Ga nu naar de website en koop je tickets! Tickets kosten €17,50 (incl. fee) en zijn verkrijgbaar via Hardcore Never Dies Tickets (stager.co) Tickets aan de deur kosten €20,-

Voor alle overige informatie ga je naar www.willemeen.nl.

Tags :