WE CAN Changemakersevent

Op zaterdagmiddag 24 maart 2012 vindt alweer het vijfde Changemakers Event plaats, ruim drie jaar na de lancering van WE CAN. Gastvrouw en medeorganisator van het event is WE CAN Young Arnhem. We organiseren het samen met WE CAN Young, dat deel van WE CAN dat zich focust op jonge changemakers en in 2011 in drie gemeenten is gestart.

We hebben een aantal geweldige workshops en is er veel ruimte om kennis te maken met andere changemakers. De WE CAN jongeren vertellen waarom zij changemaker zijn en over hun acties in de drie WE CAN Young gemeenten. Uitermate inspirerend en de jongeren laten zich ook graag inspireren. Tot slot zijn er verschillende optredens door changemakers.

Kom ook, neem introducés mee en stel iedereen in je omgeving op de hoogte.

Waar?

Het Changemakers Event vindt plaats in De Witte Villa in park Sonsbeek in Arnhem. Je wordt welkom geheten door het hele WE CAN en WE CAN Young team en de dagvoorzitter is Malika El Mouridi.

Programma

12:30 – 13:00 uur Meet up
Kom rustig aan met een kopje koffie, maak alvast kennis met andere changemakers en bekijk de tentoonstelling van acties van jonge changemakers uit Arnhem, Den Haag en Zwolle

13:00 – 14:15 uur Welkom & Talkshow
Welkom door Luuk van Geffen, wethouder in Arnhem én changemaker.

Met aansluitend de talkshow: ‘What’s up with WE CAN Young?’

14:30 – 16:00 uur Work-Out
Kies één van de 3 workshops:
Workshop 1: Weerbaarheid
Workshop 2: WE CAN en Sociale Media
Workshop 3: En nu: Actie!!!

16:00- 18.00 uur Wrap up and Chill out
Feestelijk slot met optredens door: Hiphop-duo The Black Rose Rebelz & Joke Bot
Changemakers uit Arnhem maakten een speciale WE CAN rap en de bevlogen Joke Bot van de Zeeuwse Wereldvrouwen schreef een tekst op een lied van Marco Borsato en van Adele. Met heerlijke drankjes en hapjes!

Over de workshops

Workshop 1: Weerbaarheid
Door: Cristian van de Sande van WE CAN Partner Fight4Right/MMA Women
Je leert verschillende technieken van zelfverdediging en vechtsporten te combineren. Dus… wil je een actieve workshop waarin je leert stevig in je schoenen te blijven staan? Kies dan voor workshop 1!

Workshop 2: Campagne voeren met Sociale Media
Hoe kun je Sociale Media gericht inzetten voor je WE CAN campagne en je eigen acties? Wil je hier meer over leren? Guus Rameckers van de Hogeschool Arnhem Nijmegen gaat je hier alles over vertellen!

Workshop 3: En nu: actie!
Heb je zin in een creatieve workshop? Ga voor workshop 3. Hier ga je aan de slag en leer je meer over creatief denken en schrijven en dit tot een mooi, inspirerend visueel geheel te maken. Wat het precies gaat worden? Dat blijft nog even een verrassing!

Meld je via http://fd10.formdesk.com/movisie/Changemakers_Event
Wil meer weten? Stel je vragen per mail op info@wecan.nl.