Park Open: Elvismiddag met o.a. The Memphis Experience

PARK OPEN IN HET TEKEN VAN ELVIS

 

Zondag 19 augustus staat Park Open in het teken van Elvis Presley. Dit jaar is het 35 jaar geleden dat Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977. Daar willen we bij Park Open bij stil staan met een ode aan The King of rock ‘n roll. Twee bijzondere acts staan vandaag op de wei. The Memphis Experience belicht het muzikale leven van Elvis in een eerbetoon en vocaliste Sue Moreno, zelf groot Elvis-fan, brengt naast haar normale repertoire nummers van Elvis ten gehore, begeleid door haar band The Handsome Men, een Arnhemse delegatie muzikanten waaronder Hans Kwakkernaat, Jan Flubacher en Florian Hoefnagels.

 

The MemphisExperience belicht het muzikale leven van de man die eigenhandig de complete muziekindustrie veranderde en, daarbij muziek in het algemeen, voor altijd! Een man wiens invloed nog steeds merkbaar is in alle hedendaagse muziek en die zelf meer nummer één hits scoorde dan welke andere artiest ook. U verwacht misschien een imitatie maar dat zouden we niet durven. We betonen slechts eer aan The King.

 

Een ode aan Elvis, zo kun je de show van The Memphis Experience het best omschrijven. Een show met de grootste hits van Elvis Presley, gezongen door Maarten Jansen, de enige Nederlander die op uitnodiging van de originele Elvis Band (Memphis Boys) in 2008 naar Memphis afreisde om zijn stem te laten horen tijdens het Elvis Memorial concert.

 

Sue Moreno and the Handsome Men brengen glamour en class een breed repertoire van easy-listening jazz/lounge tot swing en van bekende oude filmsongs en loveballads tot classic crooners. De leden zijn internationaal georiënteerd en hebben gespeeld met vele bekende namen zoals Rita Reijs, Chris Montez, Laura Fygi, Liesbeth List, Xander de Buisonje en the Comets. Naast bekend repertoire is er ruimte voor populaire eigen composities.

 

Kinderatelier XieXie gaat weer ‘speulen’ met de kinderen op het XieXie kinderveld en knutselen met  allerlei leuke recycle materialen.

 

Het programma begint om 14:00 uur op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Bijzonder is dat het aangekondigde programma altijd doorgaat. Alleen bij voorspelde, hevige regenval wordt een concert afgelast. Kom met openbaar vervoer, op de fiets of lopend en houdt de honden aan de lijn. De entrée is gratis!

 

Kijk voor meer informatie over Park Open op www.parkopen.nl.