Solid Liquid #2 met UK Produver / DJ Hosta

Na een uiterst succesvolle eerste editie, is het nu tijd om The Stage nogmaals te vullen met de beste liquid drum & bass van deze aardkloot. Deze keer gaan we dat doen met de resident DJ’s G-Bee en The Nose, en daar bovenop een DJ uit dat land aan de overkant van de Noordzee.

We zijn enorm trots dat we bij de tweede editie al een DJ uit het drum & bass walhalla, Engeland, mogen presenteren. De DJ en producer Hosta zal over komen vliegen. Hosta heeft al verschillende releases op zijn naam staan, en daarnaast wordt hij geprezen door grootheden als London Elektricity, Technicolour & Komatic en Loz Contreras.

Qua feedback hebben we de laatste keer te horen gekregen dat er op gehele avond onvoldoende liquid drum & bass werd gedraaid. Dit moeten we beamen, en we beloven plechtig dat de aankomende editie geheel in het teken zal staan van liquid drum & bass zoals we het kennen.

En hier presenteren we met trots de line-up voor de tweede editie op 22 september. De volgende DJ’s zullen hun opwachting maken:

– Hosta
http://soundcloud.com/hosta/

– G-Bee
http://www.mixcloud.com/lucasdriesprong/

– The Nose
http://www.mixcloud.com/TheNoseDnb/

We zien jullie dan ook graag tegemoet op zaterdag 22 september, in The Stage in Arnhem! Laten we deze tweede editie opnieuw een succes maken!