Nachtkerk presents T. Raumschmiere e.a.

Het Arnhemse multidisciplinair nachtvullend underground evenement programmeert samen met MMKA en Luxor live een afterparty van Biënnale Gelderland tot in de vroege uurtjes!!!  Treed binnen in een Witte Villa Sonsbeek die totaal van kelder tot zolder in getransformeerd tot een nachtkerk waardige lokatie.

 
De wereld zien door een waterdruppel. Van ver is het een voorbijgaande, kleine en betekenisloze druppel. Nabij zie je nieuwe perspectieven, inzichten en een heldere uitvergroting van iets wat daarvoor nog ongezien was.
Wat die druppel met je doet? Je gaat het zien. Met gigantisch grootse videomapping op de Witte Villa, internationale acts, diepgaande performers, zuivere kunstenaars en meer! Voel je nattigheid? Kom dan op 14 september voordat de nacht begint naar de Witte Villa.

Nachtkerk verzorgt de afterparty van de opening van Biënnale Gelderland 2012 op vrijdag 14 september. De multidisciplinaire kunstmanifestatie van Nachtkerk schept in Villa Sonsbeek een nachtelijke wereld. Waar pracht en praal in het monumentale pand een andere realiteit ondergaat.

Nieuw talent, ArtEZ, video mapping, dans, theater, live performance, interactief, mind blowing , mode en fine art zijn de kenmerken die je deze nacht gaat beleven tijdens Nachtkerk. Een lange nacht lang zullen wij onze Nachtkerk programmering er op los laten gaan. Een nieuwe lichting talenten en gecondenseerd beeld gaan wij jullie aanbieden. Verschillende disciplines van de Artez academie zullen wij een podium bieden waar zij waanzinnige uitvoeringen gaan doen.

 
Line up:

– T.raumschmiere DJ set
– Nadia Struiwigh
–  Herr Dokter
–  Yosser
– Le Voyage
– Tiger Shake
–  BIN
–  Baart
–  Rave Train DJ set
– Teriyaki! RAVESYSTEM

Live performance:

– Tittse En De Groot
– Jesse Laport
– Live Barbiers met Jan Heideman en Herr dokter.
– Mode show van Mirte Engelhard (new collection)
– Fetus

Vintage shop GRATIS kleding… wie het eerst haalt heeft geluk

And many more nice stuff!

 

Sponsoring: MMKA / Bienale Gelderland / Luxor Live / Witte Villa / ArtEZ / 2 Switch / Brainwash / Fidato / Media XL